php چیست؟ | مداد سبز

نویسنده: رضا حمیدی

آخرین ویرایش : 1 سال قبل

PHP چیست؟ | سیر تا پیاز برنامه نویسی PHP

PHP چیست؟ اگر با فضای وب و برنامه‌نویسی آشنایی داشته باشید، بی‌شک اسم مجموعه آموزش php را شنیده‌اید. اگر اسم این زبان برنامه‌نویسی را شنیده باشید، شاید این سؤال برایتان به وجود آمده باشد که php چیست و چه کاربردی دارد؟ در مجموعه آموزش برنامه نویسی بیان شده که برنامه نویسی php در طراحی وب یکی از پردرآمدترین شغل‌های روز دنیا شده است.

در یک تعریف اجمالی می‌توان گفت که زبان برنامه‌نویسی php یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی سمت سرور می‌باشد و کاربرد اصلی آن، در پیاده‌سازی وب سایت ­های دینامیکی (پویا) است. این زبان برنامه‌نویسی در طراحی بسیاری از سایت‌های بزرگ جهان استفاده شده است. در این مقاله از مجموعه مقالات آموزش php همراه با مجموعه مقالات آموزش برنامه نویسی کاربردها، مزایا و معایب آن را بررسی خواهیم کرد. تا انتهای این مقاله از مجموعه آموزشی مداد سبز با ما همراه باشید.

مقاله php چیست؟ | مداد سبز

php چیست؟

PHP چیست؟ این زبان برنامه‌نویسی اپن سورس است، به این معنا که برای کار با php هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید. نکته مهم این است که کدهای برنامه‌نویسی php باید روی یک سرور اجرا شوند. این سرور می‌تواند یک سرور واقعی باشد و یا حتی با نرم‌افزارهایی مثل wamp یا xampp متصل به سرور موجود در کامپیوتر شما شود. این زبان برنامه‌نویسی اپن سورس است، به این معنا که برای کار با پی اچ پی هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید.

نکته مهم این است که کدهای برنامه‌نویسی پی اچ پی باید روی یک سرور اجرا شوند. این سرور می‌تواند یک سرور واقعی باشد و یا حتی با نرم‌افزارهایی مثل wamp یا xampp متصل به سرور موجود در کامپیوتر شما شود. تعریف دقیق‌تر این زبان برنامه‌نویسی این است که در واقع پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی می‌باشد که قدرت اصلی آن زمانی خود را نشان می‌دهد که با یک پایگاه داده یا Database ترکیب می‌شود.

این زبان برنامه‌نویسی می‌تواند اطلاعات لازم را وارد دیتابیس کرده و همچنین اطلاعات مختلف را از آن بخواند و برای کاربر نمایش دهد. بنابراین با استفاده از پی اچ پی خواهید توانست به یک دیتابیس وصل شده و اطلاعات موجود در آن پایگاه داده همچون مطالب، نظرات و… را برای کاربران‌تان نمایش دهید.

PHP مخفف چیست؟

زبان برنامه‌نویسی php مخفف کلمات Hypertext Pre-processor است. شاید الان برایتان این سؤال پیش بیاید که مخفف کلمات فوق hpp است. کاملا درست است، اما در نسخه‌های قبلی برنامه php را به عنوان مخفف کلمات Personal Home Page تعریف کرده‌اند، که php مخفف آن می‌شود.

ورژن‌ های مختلف PHP

پاسخ سوال PHP چیست؟ برمیگردد به نقطه آغاز پیدایش زبان برنامه‌نویسی php از زمانی شروع شد که Rasmus Lerdorf دانمارکی در سال ۱۹۹۴ تعدادی اسکریپت را برای مدیریت یک سری از کارهایش در سایت شخصی خود با زبان برنامه نویسی Perl کدنویسی کرد.

او آمار افرادی که در حال خواندن رزومه‌اش بودند را با استفاده از این اسکریپت‌ها که بر اساس استاندارد اسکریپت‌نویسی (Common Gateway Interface)  نوشته شده بودند، محاسبه و ذخیره کرد. لردورف با این کارش نظر بسیاری از افراد را به اسکریپت‌هایش جلب کرد. بنابراین از لردورف درخواست کردند تا اسکریپت‌هایش را برای آن‌ها نیز ارسال کند. بنابراین Lerdorf تصمیم گرفت که نام اسکریپت‌های خود را پی اچ پی بگذارد که مخفف عبارت Personal Home Page بود.

ورژن های مختلف php | مداد سبز

نسخه 2.3 PHP

در سال ۱۹۹۷ لردورف زبان پی اچ پی را به نسخه دوم ارتقا داد، این ورژن نظر افراد بیشتری را به خود جلب کرد. بازنویسی موتور پردازشی پی اچ پی در سال 1998 اتمام یافت و به عنوان نسخه سوم پی اچ پی عرضه شد. البته در همین سال لردورف و همکارانش تصمیم گرفتند که به کلمه PHP مفهومی جدید ببخشند. لردورف و همکارانش تصمیم گرفتند که دیگر دو حرف میانی کلمه php برگرفته از عبارت Home Page نباشد و به عنوان مخففی از عبارت Hypertext Preprocessor در نظر گرفته شود.

نسخه 4 PHP

اگر بخواهیم به زبان ساده منظور از این دو کلمه را توضیح دهیم، باید بگوییم که این زبان برنامه نویسی اطلاعات را قبل از نمایش به کاربر به صورت HTML، پردازش کرده و سپس آن‌ها را در قالب HTML به کاربر نمایش می‌دهد. منظور از Hypertext ابر متن یا متن‌هایی طولانی می‌باشد که تصویر، جدول و… نیز ممکن است در آن به کار رفته باشد که در حقیقت هایپرتکست‌ها همان فایل‌های HTMLهستند که در قالب صفحات وب برای کاربران قابل مشاهده است.

به همین ترتیب با گذشت زمان به تعداد توسعه دهندگان اولیه زبان پی اچ پی برای توسعه بخش‌های دیگر این زبان اضافه شد و به این ترتیب بود که زبان برنامه نویسی php به یک پروژه متن باز یا Open Source تبدیل شد. در سال 2000 میلادی هسته اصلی این زبان در شرکتی به نام Zend که توسط Zeev Suraski و همکارش Andi Gutmans تاسیس شده بود، مورد بازنویسی قرار گرفت. در این بازنویسی تغییرات زیادی روی زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی اعمال شد که هسته آن را Zend Engine نامیدند و آن را به عنوان نسخه چهارم از این زبان به جامعه برنامه‌نویسی ارائه دادند.

نسخه 5.6 PHP

php در سال 2004 به نسخه پنج ارتقا پیدا کرد. در این بروزرسانی تغییر و تحولات زیادی را در این زبان شاهد بودیم که از مهم‌ترین تغییرات آن می‌توان به پشتیبانی از کدنویسی شی‌ءگرا و ارتباط بهتر با پایگاه داده اشاره کنیم. در واقع می‌توان گفت که آپدیت پنجم این زبان برنامه‌نویسی نقطه عطف در دنیای برنامه‌نویسی است. چرا که با اضافه شدن قابلیت‌ها و امکانات زیاد به این زبان برنامه‌نویسی، کد نویسی بیش از پیش برای برنامه‌نویسان لذت بخش شده است.

بعد از نسخه 5.6 ، نسخه هفتم  عرضه شد. زیرا تیم توسعه زبان پی اچ پی تصمیم داشتند در نسخه ششم، قابلیت پشتیبانی از Unicode را به این زبان اضافه کنند تا قادر باشد از کاراکترهای همه زبان‌های برنامه‌نویسی دنیا پشتیبانی کند. بعد از این که توسعه‌دهندگان نتوانستند این قابلیت را در زبان php به خوبی پیاده‌سازی کنند، تصمیم گرفتند تا توسعه این نسخه از پی اچ پی را متوقف کنند.

نسخه 7 PHP

سال 2015، با عرضه نسخه هفتم ، این زبان دوست داشتنی دوران جوانی خود را پشت سر گذاشت و به دوران بلوغ و پختگی خودش وارد شد. به عبارت دیگر نسخه 7  را می‌توان به عنوان یکی از بهترین و بزرگترین بروزرسانی‌های یک زبان برنامه نویسی به شمار آورد.
از جمله تغییرات مهم این نسخه می‌توان به بهبود عملکرد، کاهش استفاده از حافظه تا حدود 50% و افزایش چشمگیر سرعت (حدودا دو برابر) اجرای آن اشاره کرد. زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی این افزایش بی‌نظیر سرعت و بهبود در عملکرد خود را مدیون استفاده از نسخه سوم Zend Engine شرکت Zend است.
خبر جدید و خوشحال‌کننده برای زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی، آپدیت جدید این زبان برنامه نویسی است. در این نسخه که در آذر ماه سال 1399 معرفی شد تغییرات مهمی از جمله پیدایش jit اعمال شده است. Jit به معنی این است که برنامه‌های نوشته شده با این زبان برنامه نویسی در عین پردازش اجرا می‌شوند و نه تنها این عامل باعث افرایش سرعت این زبان برنامه‌نویسی می‌شود، بلکه مصرف ریسورس‌ها و منابع مورد نیاز برای اجرای برنامه را نیز کاهش می‌دهد. این تنها یکی از قابلیت‌های این ورژن از این زبان برنامه نویسی است.

دانلود PHP

جهت دانلود نسخه های مختلف PHP روی لینک روبه رو کلیک کنید: دانلود PHP

کاربرد php چیست؟ | مداد سبز

پیش نیازیادگیری PHP

همان‌طور که گفتیم و می‌دانید php یک زبان برنامه‌نویسی است و بر روی قسمت بک اند وب کار می‌کند. با توجه به تجربه‌ای که ما در مداد سبز به دست آورده‌ایم، به شما عزیزان می‌گوییم که قبل از استارت یادگیری زبان پی اچ پی بهتر است با نحوه ‌کدنویسی فرانت اند و html و css آشنا شوید. آشنایی با این کدنویسی‌‌ها به معنی این نیست که  html و  css پیشنیاز یادگیری پی اچ پی  می‌باشند.

  یا این که به هیچ وجه پیشنیاز بک اند ، یادگیری کدنویسی فرانت اند است. اما نکته‌ای که در مورد برنامه‌نویسی بک اند و زبان  پی اچ پی وجود دارد این مسئله می‌باشد که شما برای گرفتن خروجی کدهای خود باید آن‌ها را در مرورگر نمایش دهید. برای این کار عموما از  html و css استفاده می‌شود، بنابراین بهتر است که قبل از اقدام برای شروع یادگیری زبان برنامه‌نویسی  php با کدنویسی  html و css آشنا شویم.

چرا از برنامه‌نویسی php  استفاده می‌کنیم؟

Php تنها زبان برنامه‌نویسی سمت سرور نمی‌باشد، بلکه زبان‌های دیگری هم وجود دارند. با این ‌حال، اگر شما یک سایت وردپرسی راه اندازی و اداره ‌کنید، در مقایسه با رقبای خود تفاوت دارید. همان‌طور که می‌دانید، وردپرس با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی ساخته ‌شده ‌است. شما می‌توانید با بهره گیری از این زبان، میزان سفارشی‌سازی سایت خودتان را تا حد زیادی بهبود ببخشید.

شما می‌توانید با استفاده از این زبان برنامه‌نویسی برای تغییر در پلاگین‌ها و تم‌های موجود در وردپرس استفاده کنید، یا حتی خودتان یک تم و پلاگین جدید بسازید. اگر قصدتان این است که به یک توسعه‌ دهنده‌ وردپرس تبدیل شوید، یادگیری زبان پی اچ پی برای شما یک امر ضروری می‌باشد. در ادامه دلایلی که نشان می‌دهد پی اچ پی یک ‌زبان برنامه‌نویسی عالی می‌باشد را برای شما عزیزان آورده‌ایم. این دلایل عبارتند از:

PHP چیست؟ | سیر تا پیاز برنامه نویسی PHP

کاربرد زبان برنامه نویسی PHP

 ۱- طراحی وب‌سایت (Back-end) با PHP

یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین کاربردهای این زبان برنامه‌نویسی، طراحی وب‌سایت­های مختلف است. وقتی که شما یک صفحه‌ استاتیک HTML به وجود می‌آورید، زبان PHP است که می‌تواند آن را داینامیک کند و به آن قدرت پردازش ببخشد. وب‌سایت‌ها بدون استفاده از زبان­های سمت سرور مانند پی اچ پی صفحات وب توانایی پردازش و ویرایش نخواهند داشت. جالب است بدانید که بسیاری از وب‌سایت‌های معروف جهان مثل Face Book، Wikipedia، Yahoo و… با استفاده از این زبان برنامه‌نویسی توسعه پیدا کرده‌اند. در کشور ما نیز وب‌سایت‌های بزرگ و معروف مانند دیجی کالا با استفاده از این زبان توسعه یافته‌ اند.

۲- ساخت نرم افزار برای دسکتاپ با PHP

شاید جالب باشد برایتان اگر بدانید که به کمک این زبان برنامه‌نویسی می‌توانید نرم‌افزارهایی برای دسکتاپ تولید کنید. برای این کار کافیست که افزونه‌ PHP-GTK را نصب کنید، شما با استفاده از این افزونه می‌توانید از زبان پی اچ پی برای توسعه نرم‌افزارهای دسکتاپ بهره ببرید. البته هدف اصلی زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی کار روی وب‌سایت است و شما برای توسعه‌ نرم افزارهای دسکتاپ می‌توانید از زبان‌های دیگر مانند C# استفاده کنید.

۳- ساخت قالب و افزونه وردپرس با PHP

همان‌طور که می‌دانید سیستم مدیریت محتوای وردپرس با استفاده از زبان برنامه‌نویسی PHP توسعه داده شده است. به همین دلیل است که شما با یادگیری این زبان می‌توانید قالب و افزونه‌های وردپرس را توسعه دهید. تقریبا یک چهارم وب‌سایت‌های جهان با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه‌اندازی شده‌اند. این آمار در ایران خیلی بیشتر است. با توجه به این مسئله متوجه می‌شویم که بازار این کار بسیار داغ است.

۴- ساخت ربات در تلگرام با PHP

ربات‌های تلگرام جزو نرم‌افزاهایی هستند که می‌توانند با استفاده از آن کالا و خدمات مختلفی مانند اطلاع رسانی، پشتیبانی، پیگیری فروش محصول و … را به راحتی انجام داد. جالب است بدانید که می‌توان با استفاده از این زبان انواع ربات‌های تگرامی را طراحی و از آن درآمد بسیار خوبی کسب کرد.

۵-  کاربرد  PHP در گرافیک

یکی از کاربرد زبان پی اچ پی که کمتر به آن توجه شده و شاید تا به حال از آن نشنیده باشید، کاربرد پی اچ پی در گرافیک است شما می­توانید با استفاده از GD Library در php کارهای گرافیکی و پردازش تصویر انجام دهید. به طور مثال می‌توان فعالیت‌هایی مانند فشرده‌سازی، ریسایز کردن تصویر، تغییر فرمت و … را به راحتی با استفاده از این زبان انجام داد.

انواع کاربرد دیگر PHP

تا به اینجا سعی کردیم چند مورد از کاربردهای مهم زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی که بیشترین استفاده را داشتند بیان کنیم. اما همه‌ کاربردهای این زبان به اینجا ختم نمی‌شود. زبان برنامه‌نویسی php به کمک کتابخانه­ ها و برخی نرم‌افزارهای دیگر، می‌تواند کاربردهای بسیار زیاد دیگری داشته باشد. برای مثال باید بگوییم که شما با استفاده از این زبان می‌توانید بازی آنلاین تولید کنید، شبکه‌های اجتماعی مختلف و سیستم‌های مانیتورینگ بسازید یا حتی وب‌ سرویس یا API تولید کنید و…

چه کسانی باید PHP را یاد بگیرند؟

با گسترش فعالیت‌های اینترنتی در جوامع مختلف، مشاغلی مانند برنامه نویسی بازار کار بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. افرادی که دوست دارند از این فرصت‌ای شغلی استفاده کنند و همراه با پیشرفت جامعه پیشرفت کنند باید پی اچ پی را یاد بگیرند. یکی از مزیت‌های این زبان که گفتیم آسان بودن یادگیری آنن است. هر کسی می‌تواند با کمی تمرین و تکرار این زبان را یاد بگیرد.

حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی PHP

یکی از سوالاتی که افراد تازه وارد به دنیای برنامه‌نویسی دارند این است که، چه سیستمی برای یادگیری و اجرای زبان مورد نیاز است. باید بگوییم که شما برای یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی و اجرای آن‌ها مخصوصا در ابتدای کار نیاز به سیستم زیاد قدرتمندی ندارید. اما رفته رفته برای کار با نرم‌افزارهای مختلف نیاز به سخت‌افزارهای قوی‌تری دارید. حداقل سیستم مورد نیاز برای انجام کارهای برنامه‌نویسی پی اچ پی ، یک سیستم با پردازشگر intel Celeron، رم 1 تا 2 گیگابایت، هارد معمولی HDD می‌باشد.

بهترین IDE برای php

 بهترین IDE برای PHP که میتوانیم در اینجا معرفی کنیم PHP storm است که قابلیت های خوبی دارد و میتواند شما را در کد نویسی به زبان PHP دستتان را باز بگزارد همچنین ما در مقاله بهترین IDE برای PHP ده نوع دیگر را معرفی کردیم که میتوانید ان را مطالعه کنید و با هر یک مزایا و معایب ادیتور ها آشنا شوید. مشاهده مقاله: بهترین IDE برای php

حداقل سیسم مورد نیاز PHP | مداد سبزآینده زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP پس از نسخه 7 زبان پی اچ پی که در سال 2015 عرضه شد توانست رضایت کاربران و توسعه دهندگانی که با PHP سر و کار دارند را کسب کند. برنامه‌نویسی با زبان پی اچ پی یک فعالیت پر کاربرد است که روز به روز کاربرد آن در حال افزایش است.

این شرایط را میتوان در تداوم استفاده از پی اچ پی در پلتفرم های ساخته شده برپایه آن مانند وردپرس را دید که در حال حاضر اگر میخواهید یک قالب وردپرسی بسازید باید به زبان پی اچ پی مسلط باشید و در چنین شرایطی مطمئنا آینده‌ پی اچ پی بسیار روشن خواهد بود و روز به روز پیشرفت بیشتری خواهد داشت.

روش های کسب درآمد از PHP

قطعا بعد از اینکه متوجه شدید که PHP چیست؟ و  بعد از یادگیری زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی از راه‌های مختلفی می‌توانید کسب درآمد کنید. زبان برنامه نویسی پی اچ پی همانطور که در بالا گفته شد به دلیل غنی بودن بسیار خواهان زیادی در شرکت ها استارتاپ ها و دولت ها دارد به همین دلیل تعداد افرادی که در رزومه کاری خودشان تسلط به زبان برنامه نویسی پی اچ پی را قرار میدهند. ما در اینجا به شما روش هایی که میتوانید از طریق آن ها با زبان برنامه نویسی PHP پول دربیارید را گفته ایم. این روش ها عبارت اند از:

  1. ساخت و توسعه‌ وب‌سایت‌ها
  2. توسعه‌ برنامه‌های دسکتاپ
  3. ساخت قالب و افزونه
  4. ساخت ربات‌ها تلگرامی
  5. ساخت بازی‌های آنلاین
  6. ساخت شبکه‌های مجازی
  7. و … برخی از مواردی است که می‌توان از آن با استفاده از پی اچ پی کسب درآمد کرد.

مزایای زبان php

از جمله ویژگی‌های این زبان که جزو مزیت‌های این زبان برنامه‌نویسی محسوب می‌شود، می‌توان موارد زیر را نام برد:

1- یادگیری اسان PHP

به دلیل اینکه فراگیری زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی بالا می‌باشد و جامعه‌ بسیار بزرگی دارد، جزو ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای یادگیری است. اگر شما واقعا به یاد گیری این زبان علاقه‌مند هستید، می‌توانید با استفاده از آموزش‌هایی که در گوگل و شبکه‌های اجتماعی وجود دارد تا حد زیادی این زبان را یاد بگیرید.

2- موانع کم‌ PHP

همان‌طور که گفتیم، جامعه توسعه ‌دهندگان بسیار بزرگ است، به همین دلیل اگر به مشکلی در توسعه برخورد کردید به راحتی و با سرعت می‌توانید آن را برطرف کنید و دیگر نگران چالش های موجو در این زبان برنامه نویسی که برایتان پیش میاید نخواهید بود همچنین جدای نوع زبان که یاد میگیرید میتوانید در سایت هایی مثل Stackoverflow مشکلات خود را حل کنید.

3- مقرون به صرفه بودن PHP

هزینه‌های توسعه دهندگی و بارگذاری پروژه‌های مبتنی بر این زبان بسیار کم است، پس استفاده از این زبان برای توسعه بسیار به صرفه‌تر از روش‌های دیگر است.

4- فروم‌ها و انجمن‌های گسترده برای PHP

یکی از حسن‌های استفاده از این زبان برنامه نویسی این است که اگر در جایی به مشکل برخورد کردید، نیازی نیست که نگران مسئله‌ای باشید. چون فروم‌ها و انجمن‌های بسیار زیادی وجود دارند که آماده‌ کمک به شما هستند، علاوه بر این انجمن‌ها تقریبا همه‌ خطاها و مشکلات همراه با راه حل در Stack Overflow  وجود دارد که در بالا هم این سایت را معرفی کردیم. توجه داشته باشید که، زبان ‌برنامه‌نویسی پی اچ پی همیشه برای هر مسئله‌ای یک آموزش و راه‌کار وجود دارد.

5- یکپارچگی آسان

صدها سایت در بستر وب وجود دارند که کتابخانه‌ها، راهنماها و پکیج‌های بسیار متنوعی را برای شما آماده کرده‌اند، بنابراین نیاز نیست نگران باشید. با توجه به تعداد زیاد کاربران، مشکلات احتمالی به راحتی و با سرعت زیاد برطرف می‌شوند. زیرا یکپارچگی میان پکیج‌های ثالث بسیار آسان‌تر و راحت‌تر است. در ادامه‌ این مقاله برخی از مهمترین مزایای زبان برنامه‌نویسی php را آورده‌ایم. مهم‌ترین مزایای این زبان برنامه‌نویسی عبارت است از:

6- منابع باز و بدون هزینه هستند

یکی از مسائلی که باعث شده این زبان برنامه‌نویسی برای همه قابل دسترسی باشد، منابع باز و بدون هزینه است. افراد می‌توانند فایل‌های منابع باز را بدون صرف هزینه و به صورت آنلاین دانلود کنند. شما می‌توانید این فایل‌ها را از هر جایی دانلود کنید و به راحتی از این فایل‌ها برای توسعه برنامه‌های کاربردی تحت وب استفاده کنید.

7- استقلال در پلتفرم

یکی دیگر ازعوامل مهم که جزو مزایای زبان php می‌باشد، استقلال در پلتفرم است. برنامه‌هایی که مبتنی بر این زبان هستند به راحتی بر روی سیستم عامل‌های مختلف مانند یونیکس، ویندوز، لینوکس و … اجرا می‌شوند. به همین دلیل افراد بدون هیچ نگرانی در مورد پلتفرم، می‌توانند از این برنامه‌ها استفاده کنند.

انواع کاربرد زبان php | مداد سبز

8- بارگذاری راحت و آسان

از دیگر مزایای این زبان می‌توان به بارگذاری راحت و آسان آن اشاره کرد. شما می‌توانید برنامه‌هایی که مبتنی بر زبان php هستند را به سادگی بارگیری کرده و به پایگاه داده متصل کنید. همین مسئله باعث شده که افراد زیادی از این برنامه‌ها استفاده کنند. چون که سرعت بارگیری آن‌ها بسیار سریع می‌باشد، حتی در زمانی که اتصال به اینترنت و سرعت آن نسبت به دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی پایین باشد.

9- کاربر پسند

منحنی یادگیری این زبان بسیار آسان است و به راحتی می‌توان آن را یاد گرفت. همچنین استفاده از این زبان نیز بسیار ساده است. اگر شما در مورد زبان برنامه‌نویسی C اطلاعاتی داشته باشید، می‌تواند به راحتی و با سرعت زیادی به زبان پی اچ پی برای توسعه برنامه‌های مختلف دسترسی پیدا کند.

10- پایدار بودن

بر خلاف سایر زبان‌های اسکریپت نویسی، زبان PHP در طول سال‌های زیاد پایدار است و می‌تواند با کمک و پشتیبانی همیشگی همه چیز را ارائه دهد. در ضمن می‌توان از نسخه های مختلف نیز کمک گرفت.

11- بدون نیاز به کد طولانی

همان‌طور که می‌دانید، زبان php یک زبان ساده است که کاربران می‌توانند برای رسیدن به اهداف مختلف از آن استفاده کنند. این زبان آنقدر کیفیت دارد که می‌توان بدون نوشتن کدهای بلند و طولانی و ساختارهای بسیار پیچیده، برای فعالیت‌های مختلف از آن استفاده کرد.

12- انعطاف پذیری بالا

این زبان بسیار انعطاف پذیر است و افراد می‌توانند به سادگی از آن برای ادغام با زبان‌های برنامه‌نویسی دیگر استفاده کرد. این کار باعث می­شود تا مزایا و کاربردهای این زبان بسیار افزایش پیدا کند.

13- بازار کار PHP

از آنجایی که زبان پی اچ پی بسیار محبوب است و کاربردهای زیادی دارد، بسیاری از توسعه دهندگان و برنامه‌های در حال توسعه که تکامل یافته‌اند از دانش این زبان استفاده می‌کنند. افرادی که این زبان ساده را می‌دانند، نامزدهای بالقوه تصاحب این مشاغل هستند.

14- اتصال راحت به پایگاه داده

این زبان دارای یک اتصال پایگاه داده داخلی می‌باشد. این مسئله که موجب اتصال پایگاه داده‌ها و کاهش مشکل و زمان توسعه در برنامه‌های کاربردی وب‌سایت‌های مختلف کمک می­کند.

15- پشتیبانی از کتابخانه های متعدد

PHP دارای پشتیبانی کتابخانه‌ای بسیار قوی است که با استفاده از این کتابخانه می‌توان از ماژول‌های تابع مختلف جهت نمایش داده‌ها استفاده کرد.

جمع‌بندی

ما در مقاله PHP چیست؟ از مدادسبز تلاش کردیم که زبان برنامه‌نویسی php را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم. همچنین مزایا، معایب و کاربردهای این زبان قدرتمند را بیان کرده و شما را با تعدادی از سایت‌های مهمی که از این زبان برنامه‌نویسی قدرت گرفته‌اند آشنا کنیم. امیدواریم که توانسته باشیم به شما در راه یادگیری این زبان برنامه‌نویسی جهانی کمک کرده باشیم.

فهرست مطالب

مقاله های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − دو =