آموزش پیشرفته پایتون

توضیحات

زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان محبوب و پرطرفدار در بین برنامه نویسان است. این زبان به دلیل همه منظوره بودن در بیشتر زمینه ها کاربرد دارد و قابل استفاده است. این موضوع پایتون را به یک گزینۀ مناسب برای استفاده در پروژه های بزرگ نرم افزاری به عنوان زبان اصلی آن تبدیل می کند. اگر علاقه‌مند به آموزش پیشرفتۀ پایتون هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

آموزش برنامه نویسی پایتون پیشرفته

زبان برنامه نویسی پایتون برای همۀ کسانی که دستی در برنامه‌ نویسی دارند، شناخته شده است. پایتون در حال حاضر یکی از محبوب ترین و پُرکاربرد‌ترین زبان های برنامه نویسی در دنیاست و می‌توان از آن به عنوان یکی از پول‌سازترین زبان‌های برنامه نویسی یاد کرد. بهترین راه یادگیری ویژگی های پیشرفتۀ هر زبان برنامه نویسی، کسب تجربه و آزمون و خطا در زمان کدنویسی یک پروژۀ پیچیده از آن و رسیدن به یک راه‌حل شگفت‌انگیز است.

تیم آموزشی مداد سبز تصمیم دارد تا در جهت کسب دانش بیشتر شما همراهان عزیز در زمینۀ آموزش پیشرفتۀ پایتون، اطلاعات جامعی را در اختیارتان قرار دهد.

چرا آموزش برنامه نویسی پایتون پیشرفته مفید است؟

احتمالاً شما دورۀ آموزش مقدماتی پایتون را گذرانده‌اید و با آگاهی و علاقه برای یادگیری دورۀ پیشرفتۀ آن اینجا هستید. اگر می‌خواهید در برنامه نویسی پایتون حرفه‌ای شوید و یا چیزهای جدیدی مثل روش های جادویی پایتون را یاد بگیرید، بهتر است اصول اولیۀ این زبان را رعایت کرده و در چالش یادگیری و انتخاب مسیر درست قرار بگیرید.

 می‌توانید امیدوار باشید که با گذراندن دورۀ برنامه نویسی پایتون پیشرفته، یک برنامه‌نویس حرفه‌ای شوید. پس بهتر است اول تسلط خودتان را در پایتون بالا ببرید و شروع به یادگیری هرچه بیشتر این زبان شیرین یعنی آموزش پایتون کنید.

چه چیزهایی از پایتون پیشرفته یاد می‌گیرید؟

اینکه پایتون یک مهارت محبوب در میان افراد بوده و از تقاضای بالایی برای یادگیری برخوردار است، یک امر واضح و روشن است. در نتیجه ما به شما این اطمینان را می‌دهیم که با گذراندن دورۀ آموزش پیشرفتۀ پایتون می‌توانید به مباحث مختلفی تسلط پیدا کنید و با استفاده از مهارت‌هایی که در این زمینه به دست می‌آورید به سمت شغل رؤیایی خود حرکت کنید.

در ادامه آموزش پیشرفتۀ پایتون را در چهار مرحله بررسی می‌کنیم:

  • برنامه نویسی شیء‌گرا در پایتون
  • برنامه نویسی همزمان و موازی
  • برنامه نویسی سوکت (Socket Programming)
  • ساختار داده‌ها و الگوریتم های پایتون

۱_ برنامه نویسی شیء‌گرا در پایتون

برنامه نویسی شیءگرا (OOP) یک مدل برنامه نویسی کامپیوتری است که طراحی نرم‌افزار را بر محور داده‌ها یا اشیاء سازماندهی می‌کند. یک شیء را می‌توان به عنوان یک فیلد داده تعریف کرد که دارای ویژگی‌ها و رفتار منحصر به فرد است.

اولین قدم در OOP جمع‌آوری تمام اشیایی است که یک برنامه نویس می‌خواهد دستکاری و نحوۀ ارتباط آن‌ها با یکدیگر را شناسایی کند. تمرینی که به عنوان مدلسازی داده شناخته می‌شود.

نمونه هایی از یک شیء می‌تواند از موجودیت های فیزیکی مانند یک انسان که با ویژگی هایی مانند نام و آدرس توصیف می‌شود، تا برنامه‌های رایانه‌ای کوچک، مانند ویجت ها، باشد.

۲_ برنامه نویسی همزمان و موازی

Parallel Programming به معنی قسمت کردن یک موضوع به موضوعات کوچک‌تر و تحویل هرکدام از آن‌ها به واحدهای جدا برای پردازش کردن است که این موضوعات کوچک در یک زمان شروع به اجرا می‌کنند. برنامه نویسی همزمان یک وظیفه یا تسک را به اجزای مختلفی تقسیم‌بندی می‌کند.

مسائل پیچیده نیازمند راه حل های پیچیده هستند. به جای اینکه ساعت ها منتظر بمانید تا یک برنامه اجرا شود، چرا از برنامه نویسی موازی استفاده نکنید؟ برنامه نویسی موازی به توسعه دهندگان کمک می کند تا وظایفی را که یک برنامه باید انجام دهد به بخش های کوچک تری از کار که می توانند به صورت موازی انجام شوند، تقسیم کنند. در حالی که برنامه نویسی موازی می‌تواند زمان بیشتری را برای توسعه‌دهندگان برای ایجاد الگوریتم‌ها و کدهای موازی کارآمد به همراه داشته باشد، به طور کلی با استفاده از قدرت پردازش موازی با اجرای برنامه در چندین گره محاسباتی و هسته‌های CPU به طور همزمان در زمان صرفه‌جویی می‌کند.

۳_ برنامه نویسی سوکت (Socket Programming)

سوکت یک کانال برای ارتباط برنامه‌هاست که اطلاعات برنامه از طریق آن ردوبدل می‌شوند.

سوکت ها و سوکت API برای ارسال پیام در یک شبکه استفاده می شوند. آن‌ها نوعی ارتباط بین فرآیندی (IPC) را ارائه می دهند. این شبکه می‌تواند یک شبکه منطقی و محلی به کامپیوتر، یا شبکه ای باشد که به طور فیزیکی به یک شبکۀ خارجی متصل است و اتصالات خود را به شبکه‌های دیگر دارد. مثال بارز آن اینترنت است که از طریق ISP خود به آن متصل می شوید.

۴_ ساختار داده‌ها و الگوریتم‌های پایتون

در صورتی که یک برنامه نویس با مفاهیم ساختمان داده آشنا شده و آن را یاد بگیرد، می‌تواند برنامه‌های کارآمدتری را بنویسد. کسانی که با ویژگی‌های متفاوتی از ساختمان داده‌ها آشنا هستند و تکنیک‌های الگوریتم‌نویسی مختلف را می‌دانند، قادر هستند که در نوشتن برنامه‌ها زمان و حافظۀ کمتری را مصرف کنند.

موارد زیادی از جمله ساده بودن برنامه نویسی با پایتون، داشتن کتابخانه‌های زیاد و پرکاربرد بودن این زبان باعث شده است تا مفاهیم ساختمان داده با زبان برنامه نویسی پایتون ارائه شوند.

پایتون ساختمان داده‌های درونی مثل لیست، مجموعه، تاپل (Tuple) و دیکشنری را دارد. همچنین ساختمان داده‌های دیگری نیز به راحتی در آن قابل پیاده‌سازی هستند.

خلاصه

همان‌طور که می‌دانید پایتون یکی از زبان‌های برنامه نویسی محبوب و کاربردی در دنیاست. اگر شما هم علاقه‌مند به یادگیری و درآمدزایی از این طریق هستید، بهتر است برای وارد شدن به دورۀ آموزش پیشرفتۀ پایتون، ابتدا با این زبان برنامه نویسی آشنا شده و دورۀ آموزشی مقدماتی پایتون را بگذرانید.

قیمت دوره:

690,000 تومان

وضعیت دوره:

تکمیل شده

سطح دوره:

پیشرفته

مدت زمان دوره:

14.5 ساعت

تعداد سرفصل ها:

9 فصل

حجم دوره:

1.94 گیگابایت

پشتیبانی:

ندارد

محصولات مرتبط

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش پیشرفته پایتون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × پنج =