پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ | مداد سبز

نویسنده: رضا حمیدی

آخرین ویرایش : 2 سال قبل

پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ | بررسی 0 تا 100 محبوب ترین زبان برنامه نویسی

پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ دنیای برنامه نویسی دارای زبان‌های متنوعی است که هر کدام دارای کاربردها، معایب و مزایای خاصی هستند. پایتون زبانی پرطرفدار در برنامه نویسی است که از سطح بالایی برخوردار است و در عین حال بسیار ساده و کاربردی نیز می‌باشد.مجموعه آموزشی مداد سبز می‌تواند شما را در یادگیری زبان پایتون راهنمایی کند. با  آموزش برنامه نویسی می‌توانید اولین قدم‌های خود را در دنیای برنامه نویسی استوارتر کنید. مجموعه آموزش پایتون از جمله این مجموعه‌ها است که برای آموزش پایتون مناسب و هرچه بهتر شما طراحی شده است. برای آگاهی بیشتر از زبان پایتون می‌توانید  مقالات آموزش پایتون را مطالعه کنید. اگر میحواهید مقالات دیگر در حوزه برنامه نویسی را بخوانید میتوانید از مجموعه مقالات آموزش برنامه نویسی مداد سبز نیز استفاده کنید در ادامه این مقاله به موضوغ پایتون چیست خواهیم پرداخت

پایتون چیست؟-مداد سبز

پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟

اولین پرسشی که باید به آن پاسخ داد آن است که پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ زبان برنامه نویسی پایتون را می‌توان ساده‌ترین زبان برای خواندن و یادگیری دانست. پایتون در واقع زبان برنامه نویسی شی‌گرا و سطح بالایی است که روز به روز در حال پیشرفت است. این زبان برنامه نویسی با قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، تحولی بزرگ در دنیای برنامه نویسی به ویژه ایجاد بازی‌های کامپیوتری ایجاد کرد. پایتون برخلاف دیگر زبان‌های برنامه نویسی مانند جاوا، تنها محدود به استفاده برای توسعه وب نیست و در هر مکانی که داده‌ها، محاسبات ریاضی یا خطوط کد استفاده می‌شوند، کاربرد دارد.

تعداد کلمات کلیدی زبان پایتون نسبت به دیگر زبان‌های برنامه نویسی کم‌تر، ساده‌تر و قابل درک‌تر است. کدهای نوشته شده در زبان پایتون به زبان انسانی و انگلیسی نزدیک‌تر است و به همین دلیل برای کسانی که به تازگی یادگیری برنامه نویسی را آغاز کرده‌اند می‌تواند بسیار مناسب و قابل درک باشد. در زبان پایتون به جای آکولاد از فاصله برای نوشتن کدها استفاده می‌شود. پایتون زبانی رو به پیشرفت است و اگرچه در ایران به درستی جایگاه خود را پیدا نکرده است اما می‌توان آینده‌ای روشنی را برای آن پیش بینی کرد.

پایتون چیست؟ | مداد سبز

تاریخچه پایتون

پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ عجله نکنید قبل آن باید بدانیم که اصلا پایتون چگونه شکل گرفته است! برای بررسی تاریخچه پایتون باید به اواخر دهه 1980 برگشت. در این زمان بود که Guido Van Rossum ، محقق هلندی، این زبان را زمانی که در موسسه ملی تحقیقات ریاضی و رایانه مشغول به کار بود، ابداع کرد. کار روی پروژه پایتون در اواخر دسامبر 1989 آغاز شد و در ماه‌های اولیه سال 1990 نسخه ابتدایی این زبان عرضه شد. نخستین توزیع عمومی پایتون نیز در بیستم فوریه 1991 به نام Python 0.9.0 به صورت اپن سورس منتشر شد.

تاریخچه پایتون | مداد سبز

پایتون چه کاربردی دارد؟

پس از بررسی تاریخچه python و آگاهی از اینکه باید بررسی کرد که پایتون چیست و چه کاربردی دارد؟ python زبانی با کاربردهای بسیار است. در واقع می‌توان پایتون را زبانی چند منظوره در نظر گرفتن که تقریبا برای تمامی کارها می‌توان از آن استفاده کرد. این زبان را با عنوان یک زبان اسکریپت نویسی نیز می‌شناسند زیرا هدف ساخت آن در ابتدا به کارگیری و استفاده در پروژه‌های کوچک بود. البته پایتون امروزه برای نوشتن نرم‌افزارهای کاربردی و بزرگ دنیا به کار برده می‌شود و به همین دلیل از محبوبیت بالایی نیز برخوردار است.

از دیگر مواردی که از پایتون برای برنامه نویسی استفاده شده است می‌توان به ناسا اشاره کرد. ناسا برای برنامه نویسی تجهیزات و ماشین‌آلات فضایی خود از زبان برنامه نویسی پایتون استفاده میکند. پایتون دارای دامنه کاربردی وسیعی است و به طور گسترده‌ای در زندگی روزمره ما حضور دارد. در ادامه به برخی از کاربردهای پایتون اشاره می‌کنیم:

  1. طراحی سایت: پایتون دارای قدرت بالایی در طراحی سایت است. زبان برنامه نویسی پایتون دارای فریم‌ورک‌های قدرتمندی از جمله flask و Django است و به همین دلیل محبوبیت بالایی در میان برنامه نویسان پیدا کرده است.
  2. یادگیری ماشینی: پایتون در الگوریتم‌های یادگیری ماشینی که گوگل نیز برای جستجو از آنها استفاده می کند، عملکرد بسیار عالی دارد و معمولا افرادی که در این حوزه مشغول هستند از کتابخانه‌های پایتون استفاده می‌کنند.
  3. ساخت اپلیکیشن‌های موبایل: از دیگر کاربرد برنامه نویسی پایتون(python) می‌توان به ساخت اپلیکیشن‌های موبایل اشاره کرد. این قابلیت پایتون آن را به زبانی پرطرفدار برای برنامه نویسی تبدیل کرده است. البته با استفاده از زبان اندروید نیز می‌توان به تولید اپلیکشن موبایل پرداخت اما پایتون نیز در این زمینه عملکرد بسیار خوبی دارد.
  4. داده‌کاوی: پایتون را می‌توان بهترین زبان برنامه نویسی برای تحلیل داده و داده‌کاوی دانست. تحلیل داده‌های بسیار زیاد می‌تواند اطلاعات مهمی را در اختیار شرکت‌ها و افراد قرار دهد. به همین دلیل مهندسان علوم کامپیوتر از روش‌ها و الگوریتم‌های مختلفی برای داده‌کاوی استفاده می‌کنند. اما پایتون دارای کتابخانه‌ای بسیار قدرتمند و کاربردی در زمینه داده‌کاوی است.
  5. ساخت بازی‌های رایانه‌ای: زبان‌های برنامه نویسی بسیار پیشرفته‌ای برای طراحی بازی‌های کامپیوتری استفاده می‌شوند. اما زبان پایتون زبانی است که به دلیل کتابخانه‌های قوی و رایگانی که دارد، گزینه‌ای بسیار مناسب برای طراحی بازی‌های کامپیوتری می‌باشد.

پایتون چه کاربردی دارد؟ | مدادسبز

نقشه راه پایتون

اگر به دنبال یادگیری برنامه نویسی به زبان پایتون هستید باید بدانید که برای شروع هر مسیر یادگیری باید یک نقشه راه یه به اصطلاح Road map داشته باشید تا بتوانید به طور کامل با یک گاید لاین مشخص مسیر را ادامه دهید ما در مداد سبز برای سهولت عزیزانی که به یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون علاقه مند هستند پادکستی را تولید کرده ایم که به طور کامل در 15 دقیقه نقشه راه پایتون در سال 2022 را شرح داده ایم که میتوانید آن را گوش دهید. نقشه راه پایتون

برنامه نویسی اندروید با پایتون

با پایتون می‌شود برنامه‌نویسی در اندروید کرد؟ این سوای است که اکثر کسانی که به تازگی پا به عرضه برنامه نویسی می‌گذارند  می‌پرسند؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که همان طور که پیشتر اشاره کردیم پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است و درواقع می‌توان با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون می‌توان برای برنامه نویسی وب‌سایت، ساخت مرورگرهای وب، ساخت بازی‌های ساده، ساخت برنامه‌های کاربردی و پلتفرم‌های تحت وب و حتی برنامه نویسی اندروید استفاده کرد. بنابراین توضیحات شما می‌توانید پایتون را برای توسعه برنامه اندروید استفاده کنید و حتی اگر اندروید از توسعه بومی پایتون پشتیبانی نکرد می‌توان آن را با استفاده از ابزارهای متفاوت انجام داد. این ابزارها این امکان را فراهم می‌کنند که برنامه‌های پایتون را به بسته‌های اندرویدی تبدیل می‌کند و که از این طریق می‌توانند روی دستگاه‌های اندرویدی اجرا شود. اگر قصد دارید درباره نوع کاربرد دقیق پایتون در برنامه نویسی اندروید و اینکه چگونه در اندروید میشود با زبان پایتون برنامه ساخت حتما مقاله برنامه نویسی اندروید با پایتون را بخوانید.

 

علت محبوبیت پایتون چیست؟

وبسایت Stackoverflow در سال 2017 پیش‌بینی کرد که زبان برنامه نویسی پایتون تا سال 2020 از تمامی زبان‌های برنامه نویسی پیشی خواهد گرفت. اکنون در سال 2022 ما شاهد پیشرفت سریع پایتون در میان دیگر زبان‌های برنامه نویسی هستیم. زبان برنامه نویسی پایتون را امروزه می‌توان از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی دانست. در ادامه به برخی از دلایل محبوبیت پایتون اشاره می‌کنیم:

علت محبوبیت پایتون چیست؟ | مدادسبز

یادگیری و استفاده آسان

پایتون زبانی آسان و قابل فهم برای مبتدیان است که به تازگی شروع به یادگیری برنامه نویسی کرده‌اند. این زبان به دلیل ساده‌سازی و عدم پیچیدگی سینتکس، به زبان طبیعی نزدیک تر است و به همین دلیل قابلیت درک و یادگیری راحت‌تری نسبت به دیگر زبان‌های برنامه نویسی دارد. کد‌های پایتون ساده‌تر و کمتر از دیگر زبان‌های برنامه نویسی هستند و به همین دلیل به سرعت می‌توان آن‌ها را فرا گرفت و اجرا کرد.

یادگیری و استفاده آسان زبان پایتون | مدادسبز

قدمت جامعه توسعه‌دهندگان پایتون

پایتون زبانی است که بیش از 30 سال قدمت دارد و به همین دلیل زمان کافی برای رشد جامعه‌ای از توسعه‌دهندگان یک زبان برنامه نویسی که بتواند از سطح مبتدی تا پیشرفته را پشتیبانی کند، وجود داشته است. زبان برنامه نویسی که پشتیبانی کافی از توسعه‌دهندگان نداشته باشد، زیاد رشد نمی‌کند. پایتون زبانی است که با وجود زمان زیادی که از ساخت آن می‌گذرد همچنان استفاده می‌شود و به همین دلیل اگر کسی مشکلی در زبان پایتون داشت می‌تواند بلافاصله با جامعه توسعه‌دهندگان ارتباط برقرار کند. این دریافت کمک نقش مهمی در روند توسعه یک پروژه دارد.

پشتیبانی از سوی اسپانسرهای تجاری معروف

زبان‌های برنامه نویسی رشد سریع خود را مدیون اسپانسرهای تجاری هستند. به عنوان مثال زبان‌ برنامه نویسی PHP توسط فیسبوک، #C و ویژوال بیسیک توسط مایکروسافت و جاوا توسط اوراکل و سان پشتیبانی می‌شوند. پایتون نیز از حمایت فیس‌بوک، سرویس‌های تحت وب آمازون و گوگل بهره‌مند است.

پشتیبانی پایتون توسط اسپانسری تجاری | مدادسبز

صدها کتابخانه و چارچوب

پایتون دارای اسپانسرهای تجاری متعددی است که این امر باعث می‌شود تا به کتابخانه‌های عالی مجهز شود. این کتابخانه‌ها می‌توانند زمان و تلاش لازم در مراحل ابتدایی توسعه پروژه را بسیار کاهش دهند.

تطبیق‌پذیری، بهینه، سریع و قابل اطمینان

پایتون زبانی است که در هر محیطی قابل استفاده است و به این ترتیب می‌توانید از آن در بسترهای متنوع بدون افت عملکرد استفاده کنید. این تطبیق‌پذیری باعث محبوبیت پایتون در میان افراد مختلف شده است.

انعطاف‌پذیری زبان پایتون

پایتون زبانی انعطاف‌پذیر است که این امکان را به برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان می‌دهد تا روش‌ها و راهکارهای مختلف و جدید را امتحان کنند. کسی که مهارت لازم را در پایتون به دست‌آورد، می‌تواند برنامه‌های جدید و متفاوت را خلق کند. این انعطاف‌پذیری در زبان پایتون را در هیچ یک از برنامه‌های برنامه نویسی نمی‌توان یافت.

انعطاف پذیری زبان پایتون | مدادسبز

استفاده از پایتون در دانشگاه‌ها

پایتون به دلیل کاربردهای فراوانی که در یادگیری عمیق، علوم داده و دیگر حوزه‌های عملی دارد، زبان اصلی برنامه نویسی در موسسات آموزشی و دانشگاه‌ها است. به همین دلیل توسعه‌دهندگان و دانشجویانی که با زبان برنامه نویسی پایتون آشنا هستند، همواره در حال افزایش هستند که این امر خود دلیلی برای رشد و محبوبیت این زبان است.

چرا باید پایتون را یاد بگیریم؟

زبان‌های برنامه نویسی فراوانی وجود دارند که هر کدام از محبوبیت و کاربردهای خاصی برخوردار هستند. زبان برنامه نویسی پایتون زبانی است که از تمام زبان‌های برنامه نویسی مانند جاوا، C و ++C پیشی گرفته است و به یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی تبدیل شده است. گواهینامه برنامه نویسی پایتون را می‌توان از پرطرفدارترین گواهینامه‌های برنامه نویسی دانست. در ادامه در کقاله ای دیگر به این سؤال که چرا باید پایتون را یاد بگیریم؟ پاسخ می‌دهیم.

علم داده

شغل‌های مربوط به علم داده شغل‌های جذاب و با درآمد بسیار بالا هستند. به همین دلیل می‌توان پایتون را زبانی در حال توسعه و محبوبیت روزافزون دانست. کتابخانه‌ها و چارچوب‌هایی که در پایتون برای هوش مصنوعی و علم داده و یادگیری ماشین در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، از دلایل اصلی محبوبیت پایتون برای علم داده است.

یادگیری ماشین

از دیگر دلایلی که باید پایتون را آموخت، رشد یادگیری ماشین است که در سال‌های اخیر رشد سریعی پیدا کرده است. از جمله مثال‌هایی که برای این زمینه می‌توان زد، الگوریتم جستجوی گوگل است. امروزه رباتهای چتی که می‌توانند به پرسش‌های کاربرد پاسخ بدهند نشان‌دهنده رشد سریع یادگیری ماشین است.

دلایل یادگیری پایتون | مداد سبز

توسعه وب

زبان پایتون دارای کتابخانه‌های خوب و متعددی است که توسعه وب را بسیار آسان می‌کند. با استفاده از این زبان می‌توانید کاری را که در زبان‌های دیگر برنامه نویسی ممکن است ساعت‌ها به طول بینجامد در چند دقیقه به انجام برسانید.

سادگی در یادگیری

مهم‌ترین دلیلی که باید پایتون را آموخت، سادگی در یادگیری این زبان است. افرادی که به تازگی قصد یادگیری برنامه نویسی را دارند بهتر است یادگیری پایتون را در اولویت خود قرار دهند. پایتون زبانی قابل درک و نزدیک به زبان انگلیسی است و در عین کارآمدی پیچیدگی دیگر زبان‌های برنامه نویسی را ندارد.

جامعه بزرگ

جامعه بزرک پایتون این امکان را به افراد می‌دهد تا در صورت برخوردن به مشکل بتوانند به سادگی مشکل را برطرف کنند. با استفاده از گوگل می‌توانید در عرض چند دقیقه راهکارهای مناسبی برای حل مسائل مربوط به پایتون را پیدا کنید.

فرصت‌های شغلی  و رشد آن‌ها

از دیگر مواردی که باعث می‌شود یادگیری پایتون بسیار توصیه شود، فرصت‌های شغلی و رشد آن‌ها است. زبان پایتون زبانی رو به رشد و حال توسعه است که این اجازه را به افراد می‌دهد تا بتوانند به سرعت در این زمینه مشغول به کار شوند. به دلیل یادگیری ساده و سریع، افراد می‌توانند در مدت زمان کمی از مهارت خود کسب درآمد کنند. به دلیل توسعه روزافزون پایتون نیز افرادی که این زبان را آموخته‌اند به سرعت در کار خود رشد می‌کنند.

درآمد مناسب

توسعه‌دهندگان پایتون دارای درآمد بسیار بالایی هستند. این درآمد برای کسانی که در زمینه علم داده، یادگیری ماشین و توسعه وب کار می‌کنند به ماکزیمم مقدارخود می‌رسد. به طور کلی می‌توان درآمد برنامه نویسانی که از طریق پایتون برنامه نویسی می‌کنند را بسته به میزان تجربه و محل کار بین 70 هزار تا 150 هزار دلار پیشبینی کرد. این درآمد در ایران از 4 میلیون شروع می‌شود و به 25 میلیون نیز می‌رسد.

 پایتون یا جاوا

ر حالت کلی این سؤال برای همگی پیش میاید که جاوا بهتر است یا پایتون  در واقع بسیاری به دنبال این هستند که یک زبان برنامه نویسی جامع را انتخاب کنند تا زمانی که برای سرمایه گذاری و یادگیری بر روی آن ها میگذارد سودی برای آن ها بدهد و نمیتوان گفت که برنامه نویسی که سوالی مانند در حالت کلی این سؤال برای همگی پیش میاید که جاوا بهتر است یا پایتون میپرسد از هدف کلی برنامه نویسی دور شده است و از این شاخه به آن شاخه میپرد در حالی که این بهترین حرکتی است که میتوانید به عنوان برنامه نویس داشته باشید که تحقیق کامل بر روی زبان های برنامه نویسی مورد علاقه خود انجام دهید با این کار در آینده دچار شک و تردید نمیشوید چرا که قبلا با پذیرفتن تمام نکات و بررسی جامع زبان مورد نظر را انتخاب کرده اید و پس اگر جزء افرادی هستید که این سؤال را دارند که جاوا بهتر است یا پایتون  نگران نباشید و تنها به مسیر خود ادامه بدهید.

درواقع پایتون یا جاوا هر کدام زبان­ هایی هستند که در سطح قرار گیری خود، دارای طرفداران بسیاری می‌باشند. اگر بخواهیم مقایسه ­ای جامع و اساسی را در ارتباط با پایتون و جاوا انجام دهیم، نیاز است تا تفاوت ­های آن­ها با یکدیگر را به خوبی بشناسیم. هر کدام از این زبان­ های برنامه نویسی دارای مزایا، معایب، نقشه کسب درآمد و دوره­های خاصی هستند. پیش از اینکه سری به نقشه کسب درآمد جاوا بهتر است یا پایتون بزنید، بهتر است ابتدا کمی با آن­ها آشنا شوید و معایب آن­ها را مورد بررسی و سنجش قرار دهید. و هیچ گاه با تعصب هیچ زبان یا فریم ورک را انتخاب نکنید تاکید ما همیشه بر روی تحقیق درست است و اگر شما میخواهید به جواب این پاسخ این سوال برسید میتوانید مقاله پایتون یا جاوا را بخوانید.

کاربرد پایتون در الکترونیک

معمولاً دانشجویان مهندسی هنگامی که دور هم جمع می‌شوند در رابطه با استفاده از برنامه‌نویسی python در مهندسی الکترونیک صحبت می‌کنند. این موضوع اهمیت زیادی برای مهندسین الکترونیک دارد، چرا که می‌توانند از آن، برای اجرای پروژه‌های خود استفاده کنند. همانطور که اشاره شد، زبان برنامه‌نویسی پایتون، تقریباً در همه رشته‌ها کاربرد دارد که یکی از آن‌ها، رشته الکترونیک برق است. خوشبختانه زبان زبانه‌نویسی پایتون طوری طراحی شده است که می‌تواند مسائل مختلفی را حل نماید. این زبان به دلیل قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، تبدیل به محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی دنیا شده است. زبان پایتون، یک زبان مفسری است؛ از این رو برنامه‌نویسان به جای تمرکز روی جزئیات، مانند مدیریت حافظه یا معماری CPU می‌توانند روی مسائل مهم‌تر مانند الگوریتم، تمرکز داشته باشند. علاوه براین، زبان پایتون از کتابخانه‌های بسیار قوی برخوردار است. این موضوع کار برنامه‌نویسی با پایتون را چندین برابر راحت‌تر کرده است. همه این ویژگی‌ها باعث شده تا مهندسین رشته الکترونیک، برای انجام پروژه‌های خود از پایتون استفاده کنند.شما میتوانید جهت مطالعه کامل این موضوع مقاله کاربرد پایتون در الکترونیک را مطالعه کنید.

کاربرد پایتون در هک و امنیت

اکسپلویت‌نویسی یا همان بد‌افزار‌نویسی مرحله‌ای تخصصی و مهارتی در هک و امنیت است که خیلی از اشخاص با یافتن خلل‌پذیری اکسپلویت، آن را به شکل یک برنامه با زبان پایتون ساخته تا کارکرد اکسپلویت با دقت و درست انجام گردد. بعضی از اکسپلویت‌ها تنها به صورت یک برنامه تدوین شده قابلیت استفاده دارند؛ بنابراین نیاز به یک زبان برنامه‌نویسی است که تجهیزات کامل باشد و هم به سرعت به شکل ساده بتوان از آن استفاده کرد. کاربرد پایتون در هک و امنیت شامل مواردی چون تولید تجهیزات امنیتی تحت رایزن، تولید نرم‌افزار‌های ویروسی برای امتحان نفوذ، اجرای پایتون در سیستم‌های عامل مختلف، تولید اکسپلویت‌های تخصصی و… هستند.

در حال حاضر تجهیزات توانمندی در حوزه هک و امنیت با پایتون گسترش یافته که توانسته‌اند کمک زیادی به جامعه سایبری برسانند. خیلی از افراد به دنبال این هستند که اهمیت برنامه‌نویسی پایتون در امنیت از چه لحاظی است؟ برای آغاز و فراگیری مطالب هک و امنیت به شکل حرفه‌ای زبان برنامه‌نویسی می‌تواند ضروری و مهم باشد. کاربرد زبان برنامه‌نویسی پایتون در هک و امنیت به وفور قابل مشاهده است. با استفاده از این زبان می‌توان برنامه‌های گوناگونی را در حوزه تست نفوذ هک به وجود آورد. وجود کتابخانه‌های بزرگ به شکل آنلاین، اصلی‌ترین دلیل محبوبیت زبان برنامه‌نویسی پایتون جهت امنیت و هک است که سبب می‌گردد برنامه و روش‌های بسیاری جهت نفوذ در اختیار هکر بگذارد. جهت مطالعه کامل این موضوع میتوانید به مقاله کاربرد پایتون در هک و امنیت مراجعه کنید.

مزیت های زبان برنامه نویسی پایتون | مداد سبز

بازار کار پایتون

مجموعه آموزشی مداد سبز قصد دارد در این مقاله آیند شغلی و بازار کار برنامه نویسی پایتون را مورد بررسی قرار دهد. زبان برنامه‌نویسی پایتون (Python Programming Language)، یکی از زبان‌های قدرتمند و غنی دنیا به حساب می‌آید. به کمک این زبان، علاقه‌مندان به رشته برنامه‌نویسی، می‌توانند آموزش برنامه‌نویسی را شروع کنند و پس از شناخت دقیق آن، یکی زبان‌ها را به عنوان زبان اصلی کار خود انتخاب کنند. این زبان به قدری جذاب و پرطرفدار است که مطمئناً، پس از کار با آن، فکر زبان دیگری به سرتان نخواهد زد. خوشبختانه در ایران، کسب درآمد از برنامه نویسی پایتون بسیار عالی است؛ از این رو برنامه‌نویسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، از شرایط مالی خود راضی هستند. پس می‌توانید بدون نگرانی، نقشه راه درامد از پایتون در ایران همراه با بازار کار پایتون را مطالعه کنید و توسط راهنمایی های انجام شده در این مقاله به درآمد مطلوب برسید. 

ویژگی های پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون دارای ویژگی‌های بسیاری است که باعث می‌شود از دیگر زبان‌های شی‌گرا قوی‌تر ظاهر شود. این زبان دارای ویژگی‌هایی است که آن را به یک زبان جذاب و فوق‌العاده برای توسعه‌دهندگان تبدیل می‌کند. در ادامه به برخی از ویژگی‌های برنامه نویسی پایتون اشاره می‌کنیم:

  • نحو (SYNTAX) ظریف: یکی از ویژگی‌های زبان برنامه نویسی پایتون نحو ظریف آن است که باعث می‌شود خوانایی برنامه‌های نوشته شده در این زبان بسیار بالا باشد. زبان پایتون به جای اینکه به زبان قابل درک برای کامپیوتر نزدیک باشد، بهه زبان انسان نزدیک است. به همین دلیل بسیار قابل درک‌تر از دیگر زبان‌های برنامه نویسی می‌باشد.
  • استفاده آسان: از دیگر ویژگی‌هایی که می‌توان برای زبان برنامه نویسی به آن اشاره کرد، استفاده آسان است. بالا آوردن برنامه‌ها و اجرای آن‌ها در زبان برنامه نویسی بسیار راحت خواهد بود. به همین دلیل زبان برنامه نویسی، زبانی ایده‌آل برای ساخت پیش‌نمونه محسوب می‌شود.
  • پشتیبانی قابل توجه: از دیگر ویژگی‌هایی که برای زبان برنامه نویسی می‌توان برشمرد، پشتیبانی قابل توجهی است که برای انواع وظایف برنامه نویسی از طریق کتابخانه‌های پایتون انجام می‌شود.
  • توسعه از طریق افزودن ماژول‌های جدید: زبان برنامه نویسی پایتون را می‌توان از طریق افزودن ماژول‌های جدید توسته داد. این ماژول‌ها را می‌توان به عنوان میان‌برها در پروژه‌های آتی مورد استفاده قرار داد.
  • سازگاری با گستره وسیعی از کامپیوترها و سیستم عامل‌ها: زبان برنامه نویسی پایتون با بسیاری از سیستم عامل‌ها مانند ویندوز، گنو/ لینوکس و… سازگار است. پایتون از رابط مشابهی در کلیه این پلتفرم‌ها استفاده می‌کند که این امر باعث می‌شود کاربر بتواند به راحتی بین آن‌ها جابه‌جایی انجام دهد.
  • ارزان بودن: زبان برنامه نویسی پایتون را می‌توان زبانی رایگان دانست، زیرا استفاده و دانلود آن هیچ هزینه‌ای در بر ندارد و به طور آزادانه قابل ویرایش و بازتوزیع است.

نتیجه گیری

پایتون یکی از زبان‌های برنامه نویسی محبوبی است که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یادگیری این زبان می‌تواند شروع خوبی برای ورود به دنیای برنامه نویسی باشد. مداد سبز در این مقاله سعی داشت تا شما را با زبان برنامه نویسی پایتون آشنا کند. مجموعه آموزشی مداد سبز می‌تواند شما را در یادگیری این زبان برنامه نویسی همراهی کند.

فهرست مطالب

مقاله های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =