بازار کار پایتون | نموارد حقوق پایتون + زبان های پر درآمد در ایران

زبان برنامهنویسی پایتون، یکی از زبانهای کاربردی دنیا است. بازار کار برنامه نویسی پایتون تقاضای زیاد کسب و کارها و رونق فرصتهای کاری در چند سال اخیر، موجب شده زبان پایتون، به محبوبیت بالایی بین برنامهنویسان برسد. در حال حاضر، اکثر شرکتها و سازمانهای معروف دنیا از جمله، نتفلیکس، گوگل، اینستاگرام، اسپاتیفای و… برای توسعه برنامهها خود، به دنبال جذب مهندسان پایتون هستند. به کمک مجموعه آموزش برنامهنویسی زبان پایتون، میتوانید به درآمد و بازار کار بسیار خوبی در دنیا، بهخصوص در ایران برسید.
زبان پایتون در ایران، از محبوبیت بالایی برخوردار است، فقط کافی است یک بار وارد سایتهای استخدام شوید، آنگاه متوجه خواهید شد که شرکتها تا چه حد، نیازمند برنامهنویس پایتون هستند؛ از این رو تصمیم گرفتیم مجموعه مقالات آموزش برنامهنویسی پایتون را تهیه کنیم. همچنین اگر قصد دارید در این زمینه فعالیت کنید، نگران نباشید؛ میتوانید به کمک آموزش پایتون به بالاترین سطح از برنامهنویسی پایتون برسید و در شرکتهای معروف ایرانی و خارجی، مشغول به کار شوید. در ادامه با مداد سبز همراه باشید و با ویژگیها و شرایط بازار کار زبان پایتون در ایران آشنا شوید.
بازار کار پایتون
مجموعه آموزشی مداد سبز قصد دارد در این مقاله آیند شغلی و بازار کار برنامه نویسی پایتون را مورد بررسی قرار دهد. زبان برنامهنویسی پایتون (Python Programming Language)، یکی از زبانهای قدرتمند و غنی دنیا به حساب میآید. به کمک این زبان، علاقهمندان به رشته برنامهنویسی، میتوانند آموزش برنامهنویسی را شروع کنند و پس از شناخت دقیق آن، یکی زبانها را به عنوان زبان اصلی کار خود انتخاب کنند. این زبان به قدری جذاب و پرطرفدار است که مطمئناً، پس از کار با آن، فکر زبان دیگری به سرتان نخواهد زد. خوشبختانه در ایران، کسب درآمد از برنامه نویسی پایتون بسیار عالی است؛ از این رو برنامهنویسانی که در این حوزه فعالیت میکنند، از شرایط مالی خود راضی هستند. پس میتوانید بدون نگرانی، نقشه راه درامد از پایتون در ایران را مطالعه کنید و توسط آن، به درآمد مطلوب برسید.
بازار کار پایتون در ایران چگونه است؟
برنامهنویسی، یکی از شغلهای پردرآمد جهان به ویژه در ایران است. اغلب برنامهنویسان به دلیل علاقه شدیدی که به این کار داشتند، برنامهنویس شدند، از طرفی برخی، به دلیل درآمد بسیار خوب آن این شغل را انتخاب کردند. پایتون، زبانی فوقالعاده قوی و در عین حال ساده است که یادگیری آن، به زمان کمی نیاز دارد. از آنجایی که بازار کار پایتون در ایران بسیار خوب است، با انتخاب این زبان، میتوانید در زمان کمی، کار پیدا کنید و ثروتمند شوید.
زبان برنامهنویسی پایتون، برخلاف سایر زبانهای پیچیده دنیا، از ترکیب نحوی بسیار آسانی برخوردار است. این زبان، کتابخانه و فریم ورکهای قدرتمند زیادی را پشتیبانی میکند؛ به همین دلیل است که اکثر توسعهدهندگان سعی میکنند برای انجام پروژههای خود از پایتون استفاده کنند. اگر هنوز هم برایتان سؤال است که بازار کار پایتون در ایران چطور است؟ با ما همراه باشید تا به شکل دقیقتر به سؤالتان پاسخ دهیم.
کاربرد برنامه نویسی پایتون
زبان برنامهنویسی پایتون، با وجود اینکه ساختار بسیار آسانی نسبت به سایر زبانهای برنامهنویسی دارد، بسیار کاربردی است. از این زبان تقریباً در تمام حوزهها از جمله طراحی سایت، ساخت اپلیکیشن، مهندسی دواپس (DevOps)، مهندسی نرمافزار، اینترنت اشیا و… استفاده میشود. همانطور که اشاره شد، این زبان بهترین گزینه برای مبتدیان و تازه کاران در حوزه برنامهنویسی است؛ ناگفته نماند که این زبان در سال ۲۰۲۲، به عنوان کاربردیترین و محبوبترین زبان کدنویسی شناخته شده است.
از کاربردهای مهم زبان پایتون، میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- تحلیل داده و یادگیری ماشین
- برنامهنویسی وب
- خودکارسازی یا اسکریپتنویسی
- تست نرمافزار
- فعالیتهای روزمره
علت محبوبیت پایتون
چرا پایتون اینقدر محبوب است؟ زبان برنامهنویسی پایتون، یکی از برجستهترین زبانهای برنامهنویسی در سه دهه اخیر شناخته شده است. بر اساس آخرین نظرسنجی توسعهدهندگان Stack Overflow ، تقریباً ۶۸ درصد از توسعهدهندگان، به زبان پایتون علاقه دارند و پروژههای خود را با این زبان، پیش میبرند. در واقع بر اساس همین نظرسنجی در سال ۲۰۲۱، زبان پایتون به محبوبترین زبان برنامهنویسی بین توسعهدهندگان معرفی شده است. زبان پایتون یکی از زبانهای مورد علاقه برنامهنویسان قدیمی و تازهکار است. شاید بپرسید که چرا این زبان تا این حد بین توسعهدهندگان محبوب شده است؟ در ادامه دلایلی را که باعث شده پایتون به یکی از زبانهای محبوب دنیا تبدیل شود را معرفی خواهیم کرد.
مهمترین دلایل محبوبیت پایتون در بین توسعهدهندگان جهان عبارتند از:
- یادگیری پایتون آسان است.
- انعطافپذیر است
- برای توسعه وب، راه حلهای مناسبی ارائه میدهد.
- برای علم داده و تجزیه و تحلیل مناسب است.
- پایتون زبانی کارآمد، سریع و قابل اعتماد است.
- با فناوری IoT قابل استفاده هست.
- پایتون زبان آکادمیک است.
بهترین روش های کسب درآمد پایتون
راههای کسب درآمد از پایتون در ایران کداماند؟ همانطور که پیشتر اشاره شد، توسعهدهندگان، میتوانند از زبان پایتون در حوزههای مختلف استفاده کنند. احتمالاً تا حدودی با روشهای مختلف کسب درآمد از پایتون آشنا هستید. در این بخش قصد داریم به صورت تخصصیتر، در رابطه با بازار کار پایتون سال ۱۴۰۱ و روشهای کسب درآمد پایتون صحبت کنیم.
بهترین روشهای کسب درآمد پایتون عبارتند از:
کسب درآمد از پایتون از طریق برنامه نویسی تحت وب
چگونه در ایران با پایتون پول دربیاوریم؟ اگر در حوزه طراحی سایت فعالیت کرده باشید، حتماً متوجه شدهاید که طراحان سایت، بیشتر با زبانهای php، ASP کار میکنند. در دهههای اخیر، زبان برنامهنویسی پایتون نیز توانسته، جایگاهی خوبی در این زمینه پیدا کند. توسعهدهندگان با استفاده از زبان پایتون، میتوانند تمام کارهای مرتبط با وب و اینترنت را انجام دهند. این زبان، از تعدادی فریم ورک مخصوص طراحی سایت برخوردار است، از این رو اکثر توسعهدهندگان سایت، ترجیح میدهند سایتهای جذاب خود را با این زبان، راهاندازی نمایند.
کسب درآمد از برنامه نویسی پایتون با ایجاد اپلیکیشن
زبان پایتون، با ارائه کتابخانه بسیار قدرتمند kivy، توانسته است توجه توسعهدهندگان اپلیکیشن موبایل و دسکتاپ را به خود جلب کند. آینده بازار کار پایتون در ایران با وجود کتابخانه kivy بسیار روشن خواهد بود. پس اگر میخواهید کار خود را در حوزه ساخت اپلیکیشن ادامه دهید، میتوانید به غیر از جاوا و کاتلین، از زبان پایتون نیز استفاده کنید.
کسب درآمد با برنامه نویسی پایتون
زبان برنامهنویسی پایتون بسیار شبیه به زبان انسان است، به همین دلیل کار با آن آسان و جذاب میباشد. در حال حاضر بسیاری از برنامهنویسان حرفهای دنیا، درآمد خود را از طریق برنامهنویسی پایتون، کسب میکنند. البته بازار کار پایتون تنها برای برنامهنویسان حرفهای نیست، برنامهنویسان مبتدی نیز میتوانند با کار در شرکتها، درآمدی متناسب با میزان سطح خود دریافت کنند.
کسب درآمد از پایتون از طریق ساخت بازی
امروزه، بازار بازیهای کامپیوتری به دلیل کیفیت و هیجان بالایی که دارند، حسابی داغ است؛ از این رو برخی از برنامهنویسان ترجیح میدهند وارد حوزه بازیسازی شوند تا به درآمد خوبی برسند. امروزه بازیهای رایانهای به روشهای مختلفی ایجاد میشوند. یکی از این روشها، استفاده از برنامه Unity و زبان برنامهنویسی c است. زبان پایتون به تازگی با ارائه کتابخانه PyGame توانسته به محبوبیت بالایی بین بازی سازان برسد. به کمک این کتابخانه میتوانید به راحتی بازیهای سبک رایانهای، بسازید و به درآمد خوبی برسید.
بازار کار پایتون در مهندسی نرمافزار
یکی از شغلهای پرطرفدار در دنیا و نیز ایران، شغل مهندسی نرمافزار است. مهندسی نرمافزار موقعیتهای پرسود و منعطفی را با فرصت دورکاری برای کاربران فراهم کرده است. از این رو رقابت بین موقعیتهای مهندسی نرمافزار، زیاد است. اگر قصد دارید به عنوان مهندس نرمافزار، فعالیت خود را شروع کنید، باید با روشهای ساخت API و وب سرویسها آشنا شوید. همه این موارد را میتوانید از طریق یادگیری پایتون به دست بیاورید. بازار کار پایتون در ایران خوب است و میتواند شما را به درآمدی بسیار خوب برساند.
بازار کار پایتون برای مدرسین
زبان پایتون تقریباً آسانترین زبان برنامهنویسی دنیا میباشد؛ از این رو به محبوبیت بالایی رسیده است. این زبان به دلیل برخورداری از کتابخانههای بسیار قدرتمند، به عنوان کاربردیترین زبان ۲۰۲۲ شناخته شده است. اکثر مؤسسات و دانشگاهها، ترجیح میدهند آموزش برنامهنویسی را با زبان پایتون شروع کنند تا دانشجویان بتوانند، به راحتی با مفاهیم و اصول اصلی برنامهنویسی آشنا شوند. همچنین مدرسین و اساتید برنامهنویسی میتوانند از طریق آموزش این زبان، کسب درآمد کنند. خوشبختانه امروزه با روی کار آمدن پلتفرمهای مختلفی مانند یوتیوب و اینستاگرام، مدرسین این امکان را دارند تا آموزشهای خود را به صورت رایگان یا پولی در اختیار دانشجویان قرار دهند. با این وجود میتوان ادعا کرد که بازار کار پایتون برای مدرسین حرفهای و باتجربه بسیار خوب است.
بازار کار پایتون در امنیت
یکی از راههای کسب درآمد از پایتون، فعالیت در حوزه هک و امنیت است. حتماً واژه هک برای شما، بسیار جذاب و هیجانانگیز میباشد. در واقع، هک کردن به فرایندی گفته میشود که طی آن، فردی بدون اجازه، وارد سیستم فرد دیگری شود و به اطلاعات آن دسترسی پیدا نماید. امروزه روشهای مختلفی برای هک کردن سیستمها به وجود آمده است. شاید تصور کنید هک کردن کاری غیر قانونی و اشتباه است، اما در این باره باید بگوییم که هک دارای انواع مختلفی است و همیشه غیر قانونی نمیباشد. در هر صورت برای اینکه بتوانید از سیستم خود در برابر حملات امنیتی مراقبت کنید، بهتر است که با هک و اصول آن آشنا شوید.
معمولاً برای هک، از زبان برنامهنویسی پایتون استفاده میشود. این زبان، کتابخانه خاصی برای برنامهنویسی هک با پایتون ارائه نداده است. به همین دلیل هر کسی نمیتواند در این زمینه با پایتون کار کند. با این وجود، هنوز هم بازار کار پایتون در امنیت خوب است و برنامهنویسان ارشد یا سنیور میتوانند در این حوزه فعالیت داشته باشند. با کمک زبان پایتون، میتوانید تا حدالامکان، با راههای نفوذ به سیستم خود مبارزه کنید و امنیت سیستم خود را افزایش دهید.
بازار کار پایتون در اینترنت اشیا
اینترنت اشیا یا همان Internet of Things به هزاران دستگاه متصل به هم میگفته میشود که با اتصال به اینترنت، دادهها را با یکدیگر به اشتراک میگذارند. معمولاً این دستگاهاً توسط سنسورها و سختافزارهایی که، به صورت توکار در آن قرار دارند، با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. در اینترنت اشیا، دستگاههای فاقد هوش، از طریق اینترنت و تعامل با انسانها، هوشمند میشوند و دادههای را با اینترنت ارسال میکنند.
یکی از ابزارهای مورد نیاز در اینترنت اشیا، برنامهنویسی است. معمولاً پروژههای اینترنت اشیا، از طریق برنامهنویسی، پیادهسازی میشوند. بدون شک، پیادهسازی پروژههای IOT بدون برنامهنویسی امکانپذیر نخواهد بود. زبان پایتون، زبانی پرطرفدار در حوزه اینترنت اشیا است که از بازار کار بسیار خوبی در ایران برخوردار میباشد.
بازار کار پایتون در مهندس دواپس
مهندسی دواپس، در چند سال گذشته، با پیشرفت چشمگیری همراه بوده است. معمولاً دانشجویان سؤالات زیادی در این باره مطرح میکنند که رایجترین آن این است که، چگونه مهندس دواپس شویم؟ یا بازار کار پایتون در مهندسی دواپس چطور است؟ قبل از پاسخ به این سؤالات، بهتر است با مهندسی دواپس آشنا شوید. به طور کلی دواپس به فرایند تولید نرمافزار گفته میشود. معمولاً تمرکز اصلی دواپس، روی همکاری تیمهای مختلف توسعه نرمافزار است.
مهندسی دواپس برای توسعه نرمافزارهای خود، از زبانهای پایتون، Node. js، GO و… استفاده میکند. در بین این موارد، زبان پایتون کاربرد بیشتری در این حوزه دارد؛ این امر موجب شده تا بازار کار پایتون در ایران با پیشرفت چشمگیری همراه باشد.
بازار کار پایتون دانشمند داده
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، اهمیت علم داده یا Data Science، به شدت افزایش یافته است. علم داده شامل اصول و چهارچوبهایی است که با هدف استخراج اطلاعات از دادههای بسیار بزرگ، به کار میروند. در حال حاضر بیشتر سازمانها و شرکتهای بزرگ دنیا، از Data Science برای تحلیل دادهها، آمار مهندسی و ارتباطات، استفاده میکنند. برنامهنویسانی که در این حوزه فعالیت میکنند، باید به زبان پایتون مسلط باشند و از آن در تحلیل دادهها استفاده کنند. زبان پایتون از چند کتابخانه مهم و کاربردی مرتبط با Data Science برخوردار است؛ از این رو زبان برنامهنویسی پایتون، یکی از نیازهای مهم علم داده به حساب میآید. بازار کار پایتون در دانشمند داده بسیار خوب است. در حال حاضر شرکتهای زیادی هستند که برای تحلیل دادههای خود، به دنبال برنامهنویس پایتون میگردند، با یادگیری زبان پایتون میتوانید در این حوزه فعالیت کنید و به درآمد خوبی برسید.
بازار کار پایتون در مهندس یادگیری ماشین
یادگیری ماشین که به آن Machine Learning هم گفته میشود، یکی از مهمترین علوم در زندگی روزمره ما به حساب میآید. این علم، بدون آنکه خودمان متوجه شویم، در زندگی ما تأثیر میگذارد. برای مثال، به کمک علم یادگیری ماشین، میتوانید اقلام فروشگاهی مرتبط را در کنار یکدیگر بگذارید تا مشتری هنگام خرید، بتواند آنها را یکجا، خرید کند. این موضوع هم به مشتری کمک میکند، هم به افزایش فروش فروشنده! از کاربردهای مهم یادگیری ماشین میتوان به تشخیص چهره، پیشنهاد هوشمندانه در فروشگاههای اینترنتی و… اشاره کرد.
همه این موارد، تنها با زبان برنامهنویسی پایتون امکانپذیر است. با توجه به اینکه علم یادگیری ماشین در ایران از اهمیت زیادی برخوردار است، بازار کار پایتون در مهندسی یادگیری ماشین نیز خوب میباشد. پایتون به دلیل دارا بودن کتابخانههای مرتبط با Machine Learning، کاربرد فراوانی در این حوزه دارد.
نتیجه گیری
زبان برنامهنویسی پایتون، علی رغم اینکه بسیار ساده است، کاربرد فراوانی دارد. این زبان به دلیل کتابخانههای قدرتمندی که ارائه میدهد، طرفداران زیادی در سراسر جهان پیدا کرده است. در این مقاله سعی کردیم اطلاعات کافی در رابطه با زبان پایتون را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. فرقی نمیکند یک برنامهنویس حرفهای هستید یا مبتدی، اگر دوست دارید در این حوزه فعالیت کنید، بهتر است تصمیم خود را بگیرید و پس از یادگیری این زبان، واد بازار کار شوید. مطمئناً این زبان برنامهنویسی در آینده با رشدی چند برابر روبرو خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید