android-programming-system-requirements-2

نویسنده: رضا حمیدی

آخرین ویرایش : 1 سال قبل

سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید

اگر شما هم تازه می‌خواهید برنامه نویسی اندروید را آغاز کنید، حتماً با یک سؤال اساسی مواجه هستید و آن هم چیزی نیست جز اینکه حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید چیست؟ و باید دست کم چه سیستمی داشته باشید که بتواند برای برنامه نویسی در این حوزه مناسب و کاربردی باشد. در این مقاله قصد داریم به این سؤال پاسخ داده و حداقل‌های مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید را مورد بررسی قرار دهیم. همراه باشید با مدادسبز و لذت ببرید.

حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید چیست؟

حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید چیست؟

برنامه نویسی از آن دست حرفه‌هایی است که عموماً مورد توجه همه قرار می‌گیرد. افرادی که آماتور بوده و به تازگی وارد این فضا شده‌اند، معمولاً با یک سؤال پایه‌ای روبه‌رو هستند و این سؤال مدام ذهنشان را مشغول می‌کند که کمترین امکانات برای یک سیستم مناسب به منظور آغاز برنامه نویسی اندروید چیست؟

این سؤال از آن جهت پایه‌ای است که اگر سیستم فعلی فرد پاسخگوی نیازهای برنامه نویسی اندروید نباشد، فرقی نمی‌کند از نظر سخت‌افزاری باشد یا نرم‌افزاری، آنگاه کار آن فرد با مشکل مواجه شده و نیاز به سیستم جدید پیدا می‌کند. حتی گاهاً افراد می‌خواهند سیستم جدیدی برای کار خود تهیه کنند، لذا اطلاع از حداقل‌های سیستمیمورد نیاز یک امر ضروری به شمار می‌آید تا بعداً هزینه‌های اضافی ارتقا سیستم به آن‌ها تحمیل نشود.

نکتۀ مهمی که در بررسی حداقل‌های سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید باید مورد توجه قرار گیرد این است که شما قرار است در چه سطحی مشغول به کار شوید؟ آیا می‌خواهید این کار را به صورت حرفه‌ای ادامه دهید یا خیر قرار است در حد یک مبتدی و آماتور باقی بمانید و نمی‌خواهید وقت زیادی را به برنامه نویسی اختصاص دهید.

برنامه نویسی در حال حاضر در سه حوزه اصلی پیگیری می‌شود:

  • برنامه نویسی موبایل
  • برنامه نویسی دسکتاپ
  • برنامه نویسی وب

موبایل و وب دو حوزه‌ای هستند که در حال حاضر بیشترین طرفدار را داشته و مورد پیگیری قرار می‌گیرند. در ادامه با هم حداقل سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید برای این دو حوزه پرطرفدار را بررسی می‌کنیم، با ما همراه باشید.

آشنایی با بهترین پردازنده برای برنامه نویسی اندروید

یکی از مهم‌ترین مواردی که برای برنامه نویسی مطرح می‌شود پردازنده سیستم است. شما باید سیستمی داشته باشید که پردازنده آن کشش نرم‌افزارهای برنامه نویسی اندروید و پیاده‌سازی آن‌ها را داشته باشد.

به این منظور بهترین و کارآمدترین پردازنده‌ای که سیستم شما می‌تواند داشته باشد پردازنده‌های i7 و i5 از اینتل است که فرکانس آن می‌بایست دست کم 2 تا 2.5 گیگا هرتز بر ثانیه باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش فلاتر

دقت کنید وقتی صحبت از این پردازنده‌ها به میان می‌آید، منظور این نیست که شما نمی‌توانید از پردازنده‌های پایین‌تر مانند i3 استفاده کنید. شما می‌توانید سیستمی با این پردازنده داشته باشید، اما موضوعی که وجود دارد باید صبر و حوصله‌تان را بالاتر برده و با کندی‌های پروسه اجرای برنامه‌ها بسازید.

حتی ممکن است مجبور شوید برنامه اندروید استودیو را بسته و مجدداً آن را اجرا کنید. در نهایت اما توصیه ما به شما این است که اگر بودجه کافی برای خرید پردازنده i5 یا i7 دارید به هیچ عنوان از آن نگذرید و سیستمی با این پردازنده‌ها برای خود ببندید.

اما در صورتی که بودجه‌تان برای بستن سیستمی با این پردازنده‌ها کافی نیست، می‌توانید با i3 شروع کرده و به محض اینکه توانستید آن را ارتقا دهید.

رم مناسب برای برنامه نویسی اندروید

رم مناسب برای برنامه نویسی اندروید

موضوع بعدی که برای سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید مطرح می‌شود رم است. برای اینکه شما بتوانید آموزش برنامه نویسی دیده و مشغول به این کار شوید، سیستم‌تان می‌بایست از نظر رم هم بتواند برنامه‌های موردنظر را ساپورت کند.

با توجه به اینکه در آموزش فلاتر، اندروید استودیو و… رم بحث بسیار مهمی است و این برنامه‌ها کاملاً به آن متکی هستند، لذا داشتن سیستمی با دست کم رم 8 گیگابایتی یکی از ضروریات به شمار می‌آید.

اگر رم از این پایین‌تر باشد، برنامه‌ها در سیستم شما اجرا نمی‌شوند و روند به حدی کند می‌شود که عملاً کار شما مختل شده و نمی‌توانید برنامه نویسی کنید.

دقت داشته باشید اگر در حوزۀ بازی‌های کامپیوتری یا موبایلی و همین‌طور توسعۀ آن‌ها فعالیت می‌کنید حتی ممکن است که به رم بیشتری هم نیاز پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش برنامه نویسی

برنامه نویسانی که در حوزه گرافیک مشغول به فعالیت هستند هم در این دسته قرار دارند. داشتن کارت گرافیک Nvidia (پایین‌ترین نسخه قابل ساپورت: 940MX و نسخه پیشنهادی و ایده آل: GTX 1060) هم بسیار کمک کننده است. اگر بتوانید هارد SSD برای سیستمتان تهیه کنید آنگاه سرعت لود به خوبی افزایش پیدا می‌کند.

ترکیب یک هارد SSD با ظرفیت تنها 128 و یک هارد HHD با ظرفیت بالا می‌تواند بهترین انتخاب برای یک سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید باشد.

سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید برای برنامه نویسی وب

سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید برای برنامه نویسی وب

برای برنامه نویسی وب هم مانند برنامه نویسی موبایل شما نیاز به سیستمی دارید که بتواند با برنامه‌ها سازگار بوده و آن‌ها را به خوبی اجرا کند.

برای این نوع برنامه نویسی، هارد موضوع مهمی به شمار نمی‌آید و شما حتی به گرافیک هم نیازی پیدا نخواهید کرد. برای رم، یک رم 1 تا 2 گیگابایت کاملاً مناسب بوده و پیشنهاد ما برای پردازنده هم یک پردازنده اینتل از نوع Celeron است.

خلاصه

برنامه نویسی اندروید از آن دسته کارهایی است که این روزها به شدت مورد توجه جوانان قرار گرفته و آن‌ها می‌خواهند که وارد این وادی شده و آن را به عنوان حرفۀ خود انتخاب کرده و از آن درآمدزایی داشته باشند.

به این منظور اطلاع از سیستم مورد نیاز برنامه نویسی اندروید یکی از نخستین گام‌هایی است که این افراد باید آن را در نظر داشته باشند. در این مطلب ما به بررسی حداقل‌های مورد نیاز برای سیستمی که قرار است برنامه نویسی اندروید با آن انجام شود پرداخته‌ایم که امیدواریم برایتان مفید واقع شده باشد.

فهرست مطالب

مقاله های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =